fredag 12 juli 2013

3 år i cyberrymdenIdag var det exakt 3 år sedan jag började blogga här. 
Tänk vad tiden går fort när man har roligt. 

Jag började blogga mest för att jag gillar att skriva av mig (då slipper maken höra mig berätta allt med). Men sen vill jag ha en dagbok där jag kan gå tillbaka och läsa om allt. Det är lättare att få med allt i en blogg än en vanlig dagbok, då bilderna ska med. 

Jag upptäckte snabbt att det var min grej och att man sen får respons på det man gör är så roligt. Det värmer enormt mycket med alla fina kommentarer men jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle få så många besökare. Att man sedan kan inspirera anda med sina saker är så häftigt. 
Bloggvärlden är nog den plats man finner den allra bästa inspirationen. Man kan dela med sig och spara i framtiden samtidigt som besökarna har valmöjlighet att läsa eller inte.
Toppen

Men det är tack vare min underbara familj, som får mig att må så bra, som gör att jag även tycker att det är så kul. De är verkligen mitt ALLT och utan dem vore inte jag hel.
Mina två hjärtanTack för att ni finns i mitt liv

Och tack till er för att ni kikar in hos mig och supertack till er som lämnar en kommentar ibland. Jag läser ALLA och det värmer.

4 kommentarer:

 1. Grattis till dina tre år ;))
  Hoppas ni har det härligt i sommarvärmen!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Grattis på 3-årsdagen! Jag älskar att du finns här, kära cybervän =)

  Bilden på Tyra är sååå härlig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Stort Grattis på 3 årsdagen.. Håller med dig om att bloggvärlden är fantastisk. och en massa nya vänner har man fått på köpet också. Jättekul.
  Underbar bild på dottern..
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Gillar din blogg!♥ Grattis till tre år! Annie

  SvaraRadera