måndag 22 juli 2013

Diggiloo Järvsö Stenegård


Vilken magisk kväll vi hade igår. 16:00 stegade vi in och tog toppenbra platser i solen. Vi njöt verkligen och vilken underbar föreställning. Tårögdhet och blandning med asgarv. Per Andersson är ju helt tokig han och man kan inte annat än att skratta. Tokstolle!
Maken tyckte att David Lindgren var bäst och jag kan som vanligt inte säga bara en. Men däremot kan jag säga att Charlotte Perrelli gjorde det så otroligt bra. Höggravid och med bara två veckor kvar enligt beräkningarna röjde hon på som sjutton. Sen måste jag säga att Magnus Johanssons trumpetsolo var väldigt fint. 

Summan av kardemumman - ni måste gå och se Diggiloo i år

Kan verkligen förstå att Charlotte behövde en egen husbil under turnen. Vem vet, snart kanske det åker omkring en liten nyfödd i den också. 

De fick sätta sig i turnebussen och åka direkt efter föreställningen för att hinna ner till Göteborg på morgonkvisten. Lotta och David skulle ju medverka på Liseberg. 

Nu ska jag njuta av lite mer David Lindgren på tv efter en solig dag idag. 

2 kommentarer:

  1. Lycka till i tävlingen! Åkertistel och Buffalo är mina favoriter också ♥

    SvaraRadera
  2. Kul att kvällen blev så lyckad!!! Ja, tänk att stå sådär två veckor innan man ska föda... Det hade jag aldrig orkat med.

    Ha en fortsatt fin sommar!
    Kram

    SvaraRadera