torsdag 4 juli 2013

Mjukt & lent ska det va


Fila fila, smörja smörja. 
Ja det är väl något som vi alla jobbar med när det gäller våra fötter. De ska vara lena som små barnstjärtar, men det är ju inte så lätt. Det gäller som sagt att ha bra krämer och dessa är några av de som jag har provat och den mjukgörande krämen "gröna" doftar underbar timjan. Något som vi kryddtokiga människor gillar. 
Sen en kräm som lindrar sprickor är ju ett måste. Först ett härligt fotbad (som man unnar sig allt för sällan) sen insmörjning. Hmm, det kanske är något man ska önska sig av maken.......fotmassage eller att bara sätta sig framför tv:n och få ett fotbad framdukat. Eftersom jag i många år har haft ett jobb där händerna har tvättats säkert 100 gånger varje dag så har en nagelbandskräm varit obligatoriskt. Ofta kan tvålar torka ut huden väldigt fort och speciellt nagelbanden är känsliga små rackare. Det gör ju så förbövelen ont när de går sönder. Sen när de väl börjat lossna så kan man ju inte låta bli att vara där och picka och sakta ner läkningsprocessen. Denna nagel/nagelbandskräm med honung i är toppen tycker jag och nu är det ett måste i handväskan. 


Det är ju lite roligt det här med olika krämer. Börjar man är man fast. Handkräm är något som tom maken har blivit beroende av nu också. Handkräm, nagelkräm och lypsyl finns alltid i min handväska, speciellt på vinterhalvåret. Då torkar man ut ännu fortare. Man ska vårda huden sin. 
Just dessa produkter finns samlade att köpa online på Fleur de Santé 

Ha en härlig torsdag nu alla där ute och var rädda om er.
Fler än jag som är beroende av vissa krämer?


1 kommentar:

  1. Åh, jag känner igen mig! :)
    Lypsyl och Helosan är jag beroende av! Ett måste att alltid ha med sig! :)

    Men fötterna är jag dålig på att sköta om. :( Måste bli bättre på det! Kanske ska prova de krämerna du visar....

    Kram Åse

    SvaraRadera