Hej!
Sötsug, sötsug, sötsug. Behöver jag säga mer....
Det blir nog lite bakning ikväll. Odense har kommit med chokladknappar i tre olika sorter, mörk - ljus - vit choklad. Så lämpliga att använda i bakning och med återsluten påse kan man bara öppna på sen och ta några till dekoration eller i smeten, sen stäng igen och spara till nästa gång. Lämpligt och gott!
Jag måste säga att jag är barnsligt förtjust i vit choklad i bakning. Väljer oftast den före alla andra och det går att ha choklad i så många recept. Bäst blir det när de inte smälter helt utan att det blir lite lagomt hårda bitar i kakan.
Hej håller helt med dig, sötsug, sötsug o åter sötsug!! Mmmmm för vit choklad.
SvaraRaderaHoppas de blir nå smarrigt:)
Kram Camilla
Chocolate and a nice vanilla bean!!!! Yummy!
SvaraRaderaHave a great day!
Chris :o)
Gott gotti gott gott, det gillar jag ;)
SvaraRaderaOch så himla söt liten skål.
Ha en skön kväll, kram Ing-Britt
Mmmmm för vit choklad. Tack för tipset av dessa påsar.
SvaraRaderaKramis/Heléne
Åh dem har jag missat perfekta när man bakar tex cupcakes
SvaraRaderaHa en underbar torsdag!
Kram/Lena