onsdag 13 april 2011

Chokladknappar



Hej!

Sötsug, sötsug, sötsug. Behöver jag säga mer....




Det blir nog lite bakning ikväll. Odense har kommit med chokladknappar i tre olika sorter, mörk - ljus - vit choklad. Så lämpliga att använda i bakning och med återsluten påse kan man bara öppna på sen och ta några till dekoration eller i smeten, sen stäng igen och spara till nästa gång. Lämpligt och gott!


Jag måste säga att jag är barnsligt förtjust i vit choklad i bakning. Väljer oftast den före alla andra och det går att ha choklad i så många recept. Bäst blir det när de inte smälter helt utan att det blir lite lagomt hårda bitar i kakan.


5 kommentarer:

  1. Hej håller helt med dig, sötsug, sötsug o åter sötsug!! Mmmmm för vit choklad.
    Hoppas de blir nå smarrigt:)
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Chocolate and a nice vanilla bean!!!! Yummy!
    Have a great day!
    Chris :o)

    SvaraRadera
  3. Gott gotti gott gott, det gillar jag ;)
    Och så himla söt liten skål.
    Ha en skön kväll, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  4. Mmmmm för vit choklad. Tack för tipset av dessa påsar.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  5. Åh dem har jag missat perfekta när man bakar tex cupcakes
    Ha en underbar torsdag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera