måndag 3 juni 2013

Fyra sorter i en handGod morning sunshine!
Vaknade av en störtskur i ottan, regnet det bara öste ner och jag måste säga att det behövs verkligen här nu. Det är såååååå torrt i gräsmattan och regntunnorna har varit tomma länge nu. Välbehövligt med andra ord. 
Dock känner jag mig lite som Emil:
"När jag inte har pengar, då kan jag inte dricka sockerdricka, och när jag har pengar, då får jag inte dricka sockerdricka, när i hundan ska jag då dricka sockerdricka?"
När jag får sova, då kan jag inte sova, när jag kan sova då får jag inte sova, när sjutton ska jag kunna sova när jag får sova?


Jag får njuta denna morgon av den fina lilla bukett som jag fick av fröken här hemma. Hon hade varit i mammas rabatter och plockat MEN denna gång fick hon eftersom jag var med. Gissa om hon blev lycklig. 

Hon fick välja själv och det högg till lite när hon pekade på de fina lila allum. Men några var utblommade och de blev hon nöjd med, det var ju lika fina blommor ändå för henne och visst är de fina även utblommade. Sen valde hon salvia, rosmarin och löjtnadshjärtan. 

Se så fint det blev på altanenNågra grytunderlägg som är perfekt att ha ute eftersom måltiderna intas där jämt numera. Den vita keramikvasen kommer från Västergården och lyktan från Indiska. 

Idag vankas det brännboll för Tyras kusiner och vi tänker åka ner till underbara Långnäs och heja på dem.  

Nu finns även jag på Instagram - det absolut lättaste att fixa. Tjena, jag gav upp och lät min brors grabb på 12år fixa det till mig. Tog väl sisådär 3 minuter så var det klart. Behöver jag säga hur kass jag är på tekniken...
lantligtismultronbacken
kanske vi ses där

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Det är så härligt med alla sommarblommor.
  Ha en fin början på veckan!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Åhh så fint med alla blomster! :-) Ha en fin vecka! Kramar från mig :-)

  SvaraRadera
 3. Det är tur vi har ungdomarna när det kommer till teknik, det var min 15-åriga dotter som installerade Instagram i min telefon, innan jag ens hört talas om det!
  Mej ser du där, hoppas jag får se dej!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Har du legat sömnlös? Sista gången jag kollade på klockan innan jag somnade stod den på 03.38.. så frustrerande..

  Underbart vacker bukett! Jag vill oxå kunna plocka en massa fint i trädgården, men det lär dröja innan jag får till det på blomfronten. En sak i taget!

  Välkommen till Instavärlden, härligt!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 5. Så vackert med blommorna. Tänk att det är så roligt att plocka blommor när man är liten. Jag älskade när mamma och jag tog cyklarna och åkte iväg för att plocka bland annat liljekonvalj. Och lupiner hade vi massor utanför huset där jag växte upp. :)

  Önskar dig en bra start på veckan.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Så fina blommor hon har valt! Jag tog in ett par tovsippor idag, hade inte riktigt "råd" med allium...Visst är man fånig - jag ser dem säkert oftare på köksbordet än därute i rabatten...Imorgon plockar jag in en!

  SvaraRadera
 7. Det är tur att man har barn :-) Mina hjälpte mig också med att skapa ett instagram konto. Teknink, inte min grej.....

  Ha det bäst!

  SvaraRadera