söndag 16 juni 2013

Super Charlie har gjort det igen


I en liten hörna i köksträdgården har Tyra sitt ställe där hon ofta är. Det är väldigt noga att fågelbadet är välfyllt så att pippin har vatten där på kanten. Nu har jag nog genomskådat henne och det är nog inte så noga med pippin utan det är nog vattnet som hägrar för lilla damen. Hon tror att det inte märks att hon skyller på allt och alla trots att det är något helt annat hon menar. 
Häromdagen var det Super Charlie som hade stoppat ner pippin bland smultronen. 
- Men mamma, Super Charlie tycker pippin fjyyyysej


Vi får väl se vad Super Charlie hittar på nästa gång. 

6 kommentarer:

 1. Hahhahaa, ja dom är lustiga dessa barnen. Väldigt finurliga och det bästa av allt är att vi föräldrar går på nästan allt dom säger till en början, bara för att vi tycker att det är så gulligt......
  // Britta

  SvaraRadera
 2. Hahaha, ljuvliga unge!!
  Fint du har det med all betong, kryddor och annat. Har själv lite betongplaner som snurrar i skallen =)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Härligt med en egen super-charlie! <3

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vi valde Gambia av fler anledningar.
  Thailand har jag varit till, och dit vill inte sambon ( han ogillar försvenskade chartermål), han vill inte till Kanarieholmarna heller eller liknande platser. Jag har kikat runt på resor sen i våras och allt har varit svindyrt....60.000 för vår familj är ALLDELES för mycket pengar på en resa. SÅ då tipsade lillasyster mig om att resa på själva julafton eller nyårsafton. Ingen vill flyga då. Då hittade jag en resa som kostade typ en tredjedel av vad alla andra resmål kostade och den gick till Gambia i 2 v. Vi flyger hem på julaftonskvällen. Då vi inte är några inbitna julaftonstraditions firare, spelar det ingen roll om vi flyger då. Barnen är fortfarande så små, så de fattar inte vilken dag som är vilken iaf =). Först har jag inte velat flyga så långt och många timmar, men den tanken fick jag ge upp rätt fort eftersom värmen är långt bort när vi vill åka. Jag har även tittat på Indien och Goa eftersom jag varit där förr och älskade det. Jag vill gärna ha det billigt där man bor och ska spendera tiden, vill inte åka till land med Euro.
  Nu fick du ett väldigt långt svar på varför vi valde Gambia. Vi ser fram emot resan väldigt mycket och har börjat förbereda barnen lite smått. Typ frågat om de vill flyga och bada pool. Närmare inpå ska vi låna böcker på bibblan om resor, så de kan bli lite mer förberedda.

  Hoppas ni också hittar en resa när ni väl bestämmer er. Men vänta inte för länge, för de försvinner rätt fort. Det hotellet jag först hade tittat in, på ving.se försvann medans jag velade och tittade runt på andra hotell på hemsidan.

  Ha en underbar midsommar!

  SvaraRadera
 5. Hihi så go hon är :).
  Och du såååå snyggt ni gör det i kryddträdgården. Betongrör kanske vore nåt att satsa på.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 6. Man kan ändå inte låta bli att småle, för fantasin är det då rakt inga problem med;-)
  Gullunge!
  Ha en riktigt fin midsommarvecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera