lördag 1 juni 2013

Dripp dropp


Nu är vi inne i Juni - sommarens månad
Härligt!

Detta härliga ljud ger verkligen harmoni i trädgården. Det behövs inte mycket men gör så mycket. Vattnet som rinner sakta och den lilla flytväxten. Ja, den lilla ankan är för tillfället på rymmen av någon anledning. Den har förmåga att traska iväg en sväng ibland men dyker upp lite senare. Konstigt nog är Tyra ALLTID i närheten när det händer. Men det är inte hon som tagit den inte, nä, det är Super Charlie som gör det. 
Tänk den där Super Charlie, så mycket hyss han hittar på. Vi har nästan funderat på om hon själv börjar tro att det är han som gör det åt henne. Hon ser verkligen förvånad ut och vilka ramsor hon drar upp som tokiga Super Charlie gör. 
Vi får väl se vad Super Charlie tänker hitta på idag då.

Lördag hela dagen och nu njuta av den.
Vill passa på att hälsa nya följare välkomna och så kul att ni kikar in och väljer att stanna kvar hos mig.


6 kommentarer:

 1. Såå himla fint du har i din trädgård. Önskar jag hade det intresset så jag kunde ha så fint. Men jag får odla i krukor ;).
  Super Charlie var mig en riktig liten buse, har hört att många barn verkligen tror på riktigt att deras "låtsas kompisar" finns.
  Ha en bra helg, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Visst är det rofyllt med vatten, håret med:)
  Hi, hi va söt hon är. Tyra sa att det var spöket som hade gjort det. Det är väl en fas de ska igenom, precis som Madicken och Rickard;)
  Ha en fi fin helg nu!
  Kram Snna

  SvaraRadera
 3. Så fint med det lilla vatten-hörnet!
  Har funderingar på att skapa nåt sånt i vår trädgård, flytväxter är ju så fint!

  Ha en fin lördag!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder från din trädgård. En källa med vatten är härligt, gärna så att man hör vattnet, men i "värsta" fall kan en zinkbalja med någon flytväxt räcka.
  Kul med barn som har låtsasvänner...min dotter hade en Nilja som gjorde alla bus...
  Ha det fint!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 5. Haha, underbart! Fina bilder! Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Härligt somrigt! Älskar ljudet från porlande vatten, så rogivande! Håller på och funderar var jag ska gräva ner baljan som inhandlades i höstas.. nu blev jag så inspirerad att jag tror jag måste gå ut och gräva ner den nu på en gång!
  Jag har valt att använda en rund behållare med lock, pump och stora vita stenar. Har en dotter som inte går att lita på när det gäller vatten...

  Hälsningar från Finland
  /Kitty

  SvaraRadera